Muziekles van SietskeTerug naar het overzicht

Sietske Veldkamp is muziekdocente en geeft les in meerdere instrumenten en zang!
Op zoek naar een docente die zowel ervaren is in het lesgeven, bespelen van instrumenten als gebruik maakt van eigen gecomponeerde stukken en oefeningen? Dan ben je bij Sietske Veldkamp aan het juiste muzikale adres!

De pianolessen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar en worden afgestemd op jouw niveau. Nog niet eerder gespeeld? Dan begin je uiteraard met noten lezen. Daarna ontwikkel je in een of meerdere muziekstijlen.

Wil je liever op de blokfluit spelen? Ook hiervoor geldt een minimumleeftijd van 5 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van leuke moderne blokfluitmethodes, o.a. met CD. Vanaf 6 jaar kun je ook kiezen voor de dwarsfluit.

Zangles (5 ) behoort ook tot de mogelijkheden. Naast techniek is er ook aandacht voor performance en gebruik met microfoon. De liedjes zijn in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Nog geen 5 jaar en wil je wel een muziekinstrument bespelen? Probeer dan de cimbaal met de zachte en vriendelijke klanken. Je bespeelt het instrument met een plectrum. Ook voor oudere kinderen mogelijk.

Kijk voor meer informatie per instrument/les op de website via de roze button.

Een uitgebreid aanbod van muziekdocenten in heel Flevoland en omgeving vind je o.a. op onze Themapagina Clubjes

Sietske Veldkamp Muziekdocente

Botter 31 63
8243 KH Lelystad
Openingstijden Op afspraak Prijs Prijs per les van 30 min: €18 Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!