• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kung Fu AlmereTerug naar het overzicht

Wil jij de traditionele vechtsport Shaolin Kung Fu leren? Dat kan bij FHMA Kung Fu Almere.
Kung fu Almere
Op zoek naar een brede vechtsport als Shaolin Kung Fu. De meeste mensen zijn bekend met films van monniken in China of films van Bruce Lee of Jackie Chan. Dit is een Kung Fu school in Almere welke zich bezig houdt met deze vechtsport traditionele Shaolin Kung Fu.

Wat is Kung Fu?
Letterlijk vertaald betekend het woord kung fu het verkrijgen van een vaardigheid door hard werken. Dit kan zijn in vechtkunst maar eigenlijk alles waar je heel goed in bent geworden door er hard aan te werken is kung fu. Shaolin kung fu is 1 van de oudste vormen van kung fu. Er is binnen de kung fu zoveel ontwikkeld dat het onmogelijk is om alle vormen en stijlen te leren. Bij de kung fu school Almere en wordt de traditionele shaolin kung fu gegeven. De lessen zijn ingedeeld zoals in china in de shaolin tempel.

Voor meer informate of voor een proefles dan ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze uitagenda!

FHMA Kung Fu Almere

Sas van gentlaan 10
1324CT Almere
Openingstijden zie website via de roze websitebutton Prijs zie website via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!