De Uitagenda voor kinderen in Flevoland
Uitagenda

De Uitagenda voor kinderen in Flevoland

Dagje op stap met kids in de omgeving van Almere, Lelystad en de Noordoostpolder? Onze Uitagenda staat vol met te gekke voorjaarsuitjes, natuurtripjes en andere leuke tips voor in de lente!

Check onze favoriete coronaproof familie-activiteiten, wandelroutes, weekendtips, seizoensuitjes en andere uitstapjes voor het hele gezin!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 185 resultaten
Pagina: 123456
totaal 185 resultaten
Pagina: 123456

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Flevoland!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Flevoland: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)