Wij verzamelen toffe uitjes voor je in Flevoland!
Uitagenda

Wij verzamelen toffe uitjes voor je in Flevoland!

Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten en uitjes die je op een specifieke datum kunt doen. Helaas is momenteel zo goed als alles nog steeds dicht.

TIP: Online ontstaan er weer initiatieven en een frisse neus halen kan ook nog steeds!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 80 resultaten
Pagina: 123
totaal 80 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Flevoland!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Flevoland: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)