Zeilschool HaddockTerug naar het overzicht

Leer zeilen, windsurfen, kanoën en suppen bij Zeilschool Haddock in Almere Haven
Zeilschool Haddock ligt op een mooie locatie aan het Gooimeer, bij het surfstrand van Almere Haven aan de Gooimeerdijk, waar ook Windsurfvereniging Centraal gevestigd is. 

Van eind april tot begin oktober kun je meedoen aan diverse watersportcursussen. In de meivakantie is er ook nog een  driedaagse watersportprogramma voor kinderen vanaf 7 jaar en in de zomervakantie organiseren ze zes weken lang snuffelweken voor kinderen vanaf 7 jaar en watersportkampen voor kinderen vanaf 8 jaar. Echt je kunt je geluk hier niet op!

NIEUW dit seizoen is een watersport-oriëntatie cursus in het voorseizoen voor kinderen vanaf 7 jaar waarbij de cursisten in 5 lessen alle watersporten die zij beoefenen aangeboden krijgen. Je gaat dan zeilen in verschillende soorten boten, windsurfen, kanoën en suppen.

Elke cursus wordt uiteraard gegeven door enthousiaste instructeurs die goed opgeleid zijn. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en door de ongedwongen sfeer zal elke cursist zich bij deze zeilschool uitstekend vermaken en veel leren tijdens de lessen. Plezier staat voorop!

Het adres is:
Surfstrand Haven 2
Gooimeerdijk-West
1353 CT Almere

Voor nog meer informatie over deze toffe waterslessen klik je op de roze websitebutton.

TIP: Wist je dat we op onze zorg- en opvoedingspagina heel veel fijne tips hebben voor je over opvoeden en alles wat daarbij nodig is. En natuurlijk kun je op onze eropuitpagina nog steeds heel veel fijne eropuit-tips vinden voor het hele jaar door!

Haddock Watersport

Gooimeerdijk-West
Almere Haven
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk