Activiteiten in Flevoland!
Eropuit

Activiteiten in Flevoland!

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van toffe uitjes in Flevoland, zoals PIT, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, natuurgebieden met leuke wandelingen en speurtochten, survivaluitjes, en nóg veel meer!

Helaas is momenteel zo goed als alles weer nog steeds gesloten.

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 307 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 307 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Flevoland!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten? Er zijn in de regio Flevoland véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Flevoland te beleven.