Leuke uitjes met kinderen in Flevoland
Eropuit

Leuke uitjes met kinderen in Flevoland

Alle leuke uitstapjes en kinderactiviteiten voor kinderen in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten en de Noordoostpolder! Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en vakantiekampen, we hebben een hoop leuke uitjes in en om Flevoland verzameld.

In het voorjaar is er binnen en buiten van alles te doen! Bekijk de leukste thuistips, familie-activiteiten en gezinsuitjes.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 331 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 331 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Flevoland!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten? Er zijn in de regio Flevoland véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Flevoland te beleven.