Activiteiten in Flevoland!

Activiteiten in Flevoland!

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van toffe uitjes in Flevoland, zoals PIT, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, natuurgebieden met leuke wandelingen en speurtochten, strand en zwembaden, pluktuinen, unieke overnachtingsadressen, survivaluitjes, en nóg veel meer!

Je hoeft je echt nooit te vervelen in Flevoland!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 333 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 333 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Flevoland!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten? Er zijn in de regio Flevoland véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de zomervakantie in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Flevoland te beleven. Leuk voor deze zomer!