• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Manege EmmelerbosTerug naar het overzicht

In het Emmelerbos in Emmeloord vind je een hele fijne manege. Met ukkielessen voor kids vanaf 5 jaar!
Manege Emmelerbos vind je in het bosrijke hart van Emmeloord. Ton en Debbie Does bieden lessen voor iedereen die op een eerlijke, leuke en veilige manier met pony's en paarden om wil (leren) gaan. Beginnend of gevorderd, jeugd of volwassene, puur recreatief of meer ambitieus, een beetje angstig of kan het niet gek genoeg? Voor iedereen is er een les op maat!

Vanaf 1 juni 2020 starten de privélessen. Vanaf 1 juli ook de groepslessen! Je kunt jezelf of je kind hiervoor aanmelden. Mail of bel met de manege!

Ukkielessen 5jr t/m 8jr – max. 5 pers. – 30 min.

Voor de jongste kinderen zijn er kleine lessen met maximaal 5 kinderen. Deze lessen duren een half uur zodat de kinderen het goed aankunnen, rekening houdende met zowel de groei en kracht van het kind als ook de concentratie. Op deze manier kunnen ze op een rustige en veilige manier kennismaken met het paardrijden en zijn ze goed voorbereid als ze later naar de uurles gaan. Bij de ukkielessen verplichten ze naast de cap ook de bodyprotector.

Jeugdlessen 8jr t/m 17jr – max. 8 pers. – 60 min.

Vanaf 8 jr kunnen de kinderen doorstromen naar of starten in de jeugdlessen. Dit zijn uurlessen met maximaal 8 kinderen. Bij de jeugdlessen is de bodyprotector vanaf 9 jaar niet meer verplicht, al moedigen ze het gebruik ervan wel aan. Wanneer er gesprongen wordt in de les is de bodyprotector altijd verplicht.

Tip: wist je dat op deze manege ook beroemde filmpaarden staan van Media Horses International? Met supersterren van paarden die meededen aan bijvoorbeeld Kruimeltje en Whitestar… vet cool toch?

Voor meer informatie en aanmelden klik je op de roze button!

Tip: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof kinderfeestjespagina!

Manege Emmelerbos

Sportlaan 42c
8302 AZ Emmeloord
Openingstijden Zie website voor meer informatie Prijs Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties!

Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!