icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Wow, superveel leuke kinderfeestjes in Flevoland!

Wow, superveel leuke kinderfeestjes in Flevoland!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren met je vrienden in Flevoland? Keuze genoeg!

Wij hebben het méést complete overzicht van kinderfeestjes in Flevoland; ga je voor actief of creatief, beauty of stoer?

Nu alleen nog even kiezen…

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 241 resultaten
totaal 241 resultaten

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Flevoland?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Flevoland kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Flevoland met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!