• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Heerlijke adresjes waar kinderen écht welkom zijn
Uit eten

Heerlijke adresjes waar kinderen écht welkom zijn

Check onze tips voor speciale kinderrestaurants en kindvriendelijke restaurants met kidsmenu, speeltuin, kinderhoek, speelplekjes, kindervermaak of een fijn terras in Flevoland.

Wij hebben de leukste plekjes van Almere, Dronten, Zeewolde, Lelystad en de Noordoostpolder voor je op een rijtje gezet.

Filteropties

Locatie
totaal 95 resultaten
Pagina: 123
totaal 95 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Flevoland?

In de directe omgeving van Almere, Lelystad en Dronten, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.