Wind in de WilgenTerug naar het overzicht

Midden in het groen ligt de koffie- & theeschenkerij Wind in de Wilgen in Lelystad
Midden in het groen ligt Koffie- en theeschenkerij 'Wind in de Wilgen'. Gevestigd in een prachtig houten huis, in de vorm van een honingraat, met aangebouwde serre waar je onder een dak van druiven en abrikozen kunt genieten van een Engelse Tea.

Bij mooi weer kun je ook nog kiezen uit de terrassen grenzend aan de boomgaard of aan de binnenplaats, waar je indien gewenst kunt zitten in de schaduw van de bomen.

Wind in de Wilgen serveert bijzondere soorten koffie en thee, gebak en lunches. Zij maken al het gebak zelf en maken zoveel mogelijk gebruik van biologische producten of uit eigen tuin.

Op afspraak serveert Wind in de Wilgen een Engelse thee, lunch of brunch, van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Wind in de wilgen is langzaam uitgegroeid van een heemtuin met landschapselementen tot een parkachtige tuin in landschapsstijl. In de tuin zijn alle landschapsstijlelementen aanwezig: rivierloopjes, heuvels, weides en boomgaarden. Alles in een notendop; de tuin is ruim een hectare groot. De tuin is gemaakte natuur waarin zich spontaan allerlei dieren en planten vestigen. Hoe meer verschillende milieus, hoe meer variatie in flora en fauna. Iedereen die de tuin bewandelt, komt met zijn eigen ervaring terug.

Klik op de websitebutton voor nog meer informatie! Meteen een bericht sturen kan natuurlijk ook!
 
Meer fijne horecagelegenheden met kinderen in de buurt vind je natuurlijk in ons overzicht op Kidsproof Lelystad! 

Koffie en theeschenkerij Wind in de Wilgen

Bronsweg 25
8222 RB Lelystad
Openingstijden In het weekend open voor passanten. Alle dagen open op afspraak. Voor een high tea, brunch of vergadering graag wel even reserveren. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs