icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120

Schokkerstrand / Pier16Terug naar het overzicht

Schokkerstrand ligt bij Nagele. Ideaal naast restaurant Pier16, kun je gelijk lekker eten!
Schokkerstrand is een strand bij restaurant Pier16. Ideaal, want dan is er altijd een toilet en eten en drinken in de buurt (incl. kinderkaart). En niet onbelangrijk, je kunt daar gelijk gratis parkeren! Er is zowel zand- als grasstrand, dus je kunt heerlijk zandkastelen bouwen en daarna lekker op het gras voetballen!

Pier16 is een stoer restaurant met het allermooiste uitzicht over het Ketelmeer en het IJsseloog. Ze serveren rustieke gerechten die gemaakt zijn van producten uit onze directe omgeving. Eerlijk en vers! Terwijl je wacht op het eten, klauteren de kids in de klimtoren op het strand!

Alvast de menukaart bekijken? Klik op de websitebutton!

Check de kwaliteit van het zwemwater via ofgv.nl en zwemwater.nl !

Op zoek naar leuke uitjes in en om Lelystad? Kijk dagelijks in onze uitagenda!

Restaurant Schokkerhaven

Schokkerhaven 1
8308 PX Nagele
Openingstijden Voor openingstijden restaurant zie website Prijs Strand is gratis, voor kosten menu zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Happy Halloween!

Happy Halloween!

Houd jij van griezelen en spoken en ben jij niet bang voor het donker? Dan zou ik snel naar onze uitagenda gaan voor hele toffe Halloweenuitjes! Wat dacht je van nachtklimmen, knutselen of een echte spookjestocht? Houd elkaar goed vast en gillen maar!

Griezelen maar tijdens Halloween.