Smullen en SpelenTerug naar het overzicht

Een pannenkoekenhuis waar je niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook kunt klimmen en klauteren!

Wij zijn fan van de lekkere pannenkoeken van Smullen en Spelen in Almere! Naast genieten van al het lekkers bij dit pannenkoekhuis, ben je bij Smullen en Spelen ook aan het juiste adres om lekker buiten te spelen in de avontuurlijke speeltuin. Hier kun je onder andere hutten bouwen, klimmen op het klimrek, of je uitleven bij de vindplaats en peuterspeelplaats.

Binnen kun je lekker eten en daar vind je ook een mooie speelhoek waar de kinderen zich met slecht weer kunnen vermaken. Erg tof is ook de Mega LEGO-wand! Op deze muur van LEGO kun je bouwen wat je wilt. Kom jij hem ook uitproberen?

Smullen en Spelen heeft niet alleen heerlijke pannenkoeken, maar ook kun je gewoon een lekker broodje halen of warme chocomel drinken.

Klik snel op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie en de hele menukaart!

TIP: Combineer een bezoekje aan Smullen en Spelen met één van deze gezinsuitjes in Almere!

Smullen en Spelen

Enrico Fermistraat 30
1341 CB Almere Hout
Openingstijden Bekijk de website voor actuele openingstijden Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Geheime Club (6+)

De Geheime Club (6+)

Laat jij je graag verrassen? Vind je het geweldig om met feestjes niet te weten wat je gaat doen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club voor jou bedoeld!

Kom 1 oktober naar de première