Smullen en SpelenTerug naar het overzicht

Een pannenkoekenhuis waar je niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook kunt klimmen en klauteren!

Wij zijn fan van de lekkere pannenkoeken van Smullen en Spelen in Almere! Naast genieten van al het lekkers bij dit pannenkoekhuis, ben je bij Smullen en Spelen ook aan het juiste adres om lekker buiten te spelen in de avontuurlijke speeltuin. Hier kun je onder andere hutten bouwen, klimmen op het klimrek, of je uitleven bij de vindplaats en peuterspeelplaats.

Binnen kun je lekker eten en daar vind je ook een supervet Speeleiland waar de kinderen zich met slecht weer kunnen vermaken. Met een polsbandje krijg je 2 uur onbeperkt toegang tot het speelparadijs!

Smullen en Spelen heeft niet alleen heerlijke pannenkoeken, maar ook kun je gewoon een lekker broodje halen of warme chocomel drinken.

Klik snel op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie en de hele menukaart!

TIP: Combineer een bezoekje aan Smullen en Spelen met één van deze gezinsuitjes in Almere!

Smullen en Spelen

Enrico Fermistraat 30
1341 CB Almere Hout
Openingstijden Bekijk de website voor actuele openingstijden Prijs Zie de website voor de actuele prijsgegevens Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Urban Sports Games

Urban Sports Games

Tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni zijn de Esplanade, het Forum en het Stadhuisplein the-place-to-be voor iedereen die van urban sporten houdt! Er zijn wedstrijden, demo's, clinics en workshops. Deelname is ook nog eens gratis, zo tof!

Dit is er te doen