Bij Ons in de WellerwaardTerug naar het overzicht

Je kunt hier heerlijk op het terras genieten van een drankje of wat dacht je van een bbq!
Eten, genieten, ontmoeten en beleven doe je Bij Ons in de Wellerwaard. Het is hier heerlijk vertoeven na een dagje strand op het terras of gezellig binnen. Wanneer de ouders lekker ontspannen aan het genieten zijn, maken ze er voor de kinderen altijd een feestje van; denk aan zelf vliegers pimpen, bootje huren, spelen op het strand en in het water of binnen knutselen/kleuren. 

Ze hebben een uitgebreide kinderkaart waar de kinderen zowel tijdens de lunch als tijdens het diner genoeg lekkers te kiezen hebben. Ook kunnen kids Bij Ons komen high tea-en. In de schoolvakanties organiseren ze altijd iets leuks voor de kinderen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen!

Bij Ons in de Wellerwaard ligt in het jongste recreatie-en natuurgebied in de Noordoostpolder. Het is groot en ruim opgezet voor iedereen die wil genieten van de natuur. Je kunt er zwemmen, spelen op het strand, wandelen, uitwaaien en barbecueën.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze pagina vol vakantiekampen!

Bij Ons in de Wellerwaard

Friese pad 4A
8305 AZ Emmeloord
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerst op school

Kerst op school

Weet jij al wat je gaat maken voor het kerstdiner? Of is het bij jullie inmiddels ook al omgezet dit jaar naar een kerstontbijt, kerstlunch of kersthightea? Wij hebben in ieder geval wel fijne tips voor super lekkere kersthapjes!

Tips voor hapjes op school