Bij Ons in de WellerwaardTerug naar het overzicht

Je kunt hier zwemmen, spelen op het strand, wandelen, uitwaaien en barbecueën!
Eten, genieten, ontmoeten en beleven doe je Bij Ons in de Wellerwaard. Het is hier heerlijk vertoeven na een dagje strand op het terras of gezellig binnen. Wanneer de ouders lekker ontspannen aan het genieten zijn, maken ze er voor de kinderen altijd een feestje van; denk aan zelf vliegers pimpen, bootje huren, spelen op het strand en in het water of binnen knutselen/kleuren. 

Ze hebben een uitgebreide kinderkaart waar de kinderen zowel tijdens de lunch als tijdens het diner genoeg lekkers te kiezen hebben. Ook kunnen kids Bij Ons komen high tea-en. In de schoolvakanties organiseren ze altijd iets leuks voor de kinderen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen!

Bij Ons in de Wellerwaard ligt in het jongste recreatie-en natuurgebied in de Noordoostpolder. Het is groot en ruim opgezet voor iedereen die wil genieten van de natuur. Je kunt er zwemmen, spelen op het strand, wandelen, uitwaaien en barbecueën.

Bij Ons in de Wellerwaard

Friese pad 4A
8305 AZ Emmeloord
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Back to school!

Back to school!

Naast school is het natuurlijk super leuk om lid te zijn van een club of vereniging waar je samen met vriendjes kunt sporten, muziek maken, dansen, creatief zijn of verzin het maar. Wat ga jij dit schooljaar proberen?

Clubjes in Flevoland!