Brasserie Zuyder AlmereTerug naar het overzicht

Nieuw: Brasserie Zuyder in DUIN (Almere Poort) is een gezellige Kidsproof plek voor het hele gezin!

Almere Poort is een nieuwe brasserie rijker, een super leuke plek om te bezoeken met het hele gezin! 

In de lente van 2022 opent Brasserie Zuyder: dit is een hele toffe plek in Almere waar je de hele dag terecht kunt voor ontbijt, lunch, een lekkere borrel en een goed diner. De brasserie is ook leuk voor kinderen! Voor hen worden er namelijk veel gezellige activiteiten georganiseerd bij Zuyder, zoals speurtochten en knutselen. Ook zijn er creatieve doe-boxen om aan tafel te knutselen, een kast vol spelletjes en een leuke speelhoek in Zuyder’s kajuit. Uiteraard kunnen de jongste gasten ook lekker spelen voor de deur of zich uitleven in de omliggende duinen.

Brasserie Zuyder is ontstaan uit de sterke behoefte van de wijk DUIN en omliggende wijken aan horecavoorzieningen. Hoewel Almere ongekend hard is gegroeid de afgelopen jaren, groeit het aantal horecavoorzieningen nog niet zo hard mee. Met Brasserie Zuyder komt hier verandering in!

Benieuwd naar het hele menu? Check de roze websitebutton!

TIP: Combineer een bezoekje aan Brasserie Zuyder met een dagje eropuit in Almere! Wat er allemaal te beleven valt? Check onze Eropuit-pagina voor inspiratie!

Brasserie Zuyder

Zeeduinweg 574
1361 BG Almere
Openingstijden

Maandag t/m Woensdag: 08.00 - 22.00 uur
Donderdag t/m Zondag: 08.00 - 00.00 uur

Open vanaf 1 april 2022

Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer alles over de natuur

Leer alles over de natuur

Wat doet een boswachter? Hoe groot is een zeearend, wat eet een eland en welk geluid maakt een vrouwtjes koekoek? Vraag alles over de natuur aan de boswachter op 25 en 26 juni in Natuurpark Lelystad.

Op naar Natuurpark Lelystad!