Brasserie Zuyder AlmereTerug naar het overzicht

Brasserie Zuyder in DUIN (Almere Poort) is een gezellige Kidsproof plek voor het hele gezin!

Almere Poort is een nieuwe brasserie rijker, een super leuke plek om te bezoeken met het hele gezin! 

Brasserie Zuyder: dit is een hele toffe plek in Almere waar je de hele dag terecht kunt voor ontbijt, lunch, een lekkere borrel en een goed diner. De brasserie is ook leuk voor kinderen! Voor hen worden er namelijk veel gezellige activiteiten georganiseerd bij Zuyder, zoals speurtochten en knutselen. Ook zijn er creatieve doe-boxen om aan tafel te knutselen, een kast vol spelletjes en een leuke speelhoek in Zuyder’s kajuit. Uiteraard kunnen de jongste gasten ook lekker spelen voor de deur of zich uitleven in de omliggende duinen.

Brasserie Zuyder is ontstaan uit de sterke behoefte van de wijk DUIN en omliggende wijken aan horecavoorzieningen. Hoewel Almere ongekend hard is gegroeid de afgelopen jaren, groeit het aantal horecavoorzieningen nog niet zo hard mee. Met Brasserie Zuyder komt hier verandering in!

Benieuwd naar het hele menu? Check de roze websitebutton!

TIP: Combineer een bezoekje aan Brasserie Zuyder met een dagje eropuit in Almere! Wat er allemaal te beleven valt? Check onze Eropuit-pagina voor inspiratie!

Brasserie Zuyder

Zeeduinweg 574
1361 BG Almere
Openingstijden

Maandag t/m Woensdag: 08.00 - 22.00 uur
Donderdag t/m Zondag: 08.00 - 00.00 uur

Open vanaf 1 april 2022

Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Teens event

Kidsproof Teens event

Ben je erbij? Op zaterdag 15 juni organiseren we weer het Kidsproof Teens event. Een super leuke dag vol met games, workshops en hangouts! Ben je tussen de 8-18 jaar? Dan mag je dit event niet missen! Van 12.00 tot 17.00 in het centrum van Almere Buiten.

Check snel het programma!