• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Taartenservice TriadeTerug naar het overzicht

Is het tijd voor een feestje? Kies dan voor taartenservice bij de Dorpsboerderij Dronten van Triade!
Superleuk, het theehuis van de dorpsboerderij Dronten met een lekker stukje taart! Er is dan ook een taartservice! Zoek je een lekkere taart voor jouw feestje dan kun je deze hier bestellen!

En natuurlijk ga je ook even langs het Theehuis en de Kinderboerderij! Een heerlijk uitje voor gezinnen, lekker een wandeling maken door het Wisentbos, of langs de dieren op de kinderboerderij en dan iets lekkers eten of drinken bij het Theehuis!

Dorpsboerderij Dronten is een werk- en leerplek voor mensen met een verstandelijk, sociale of psychiatrische beperking die ondersteuning krijgen van Triade. Hier kan men leren om bijvoorbeeld dieren te verzorgen, met elkaar om te gaan en haardhout te kloven, wat ook aan huis bezorgt kan worden. Het werk sluit aan bij de mogelijkheden van de medewerkers, maar er is ook ruimte voor hun beperking.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Meer leuke plekken in Flevoland vind je op onze themapagina Eropuit

Dorpsboederij Dronten

Wisentweg 5a
8251 PB Dronten
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!