• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Eetcafé @ The BeachTerug naar het overzicht

Een fijn eetcafé aan het strand met een prachtig uitzicht. En ook nog een lekker (kinder)menu!
Bij Eetcafé @ The Beach geniet je van een heerlijk drankje, lunch, tapas of diner. Binnen of buiten op het mooie terras aan het water! Plof neer op een van de fijne loungebanken waar je het makkelijk een hele dag vol kunt houden. Bij minder weer zijn er ook windschermen. 

Op de menukaart vind je veel lekkers. Er is een lunchkaart en een tapaskaart, ze hebben visgerechten en vegetarisch. En natuurlijk keuze uit de lekkerste voorgerechtjes en hoofdgerechten. Carpaccio, schnitzels en kabeljauwfilet, het is er allemaal! Neem vooral een kijkje op de menukaart via de paarse button. 

Kindermenu
Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht! Nadat ze zijn uitgespeeld op het strandje, kunnen ze kiezen uit kindvriendelijke gerechten. Wat dacht je van frikandel, kipnuggets, kaassoufflé, spareribs of zalmmootje. En niet te vergeten een lekker kinderijsje om het af te sluiten!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de paarse button om naar de website te gaan.

TIP: wist je dat Kidsproof Flevoland ook de allergezelligste kinderfeestjes in de regio op een rijtje heeft gezet?

Eetcafé @ The Beach

Strand Houtribhoek 1
8221 RH Lelystad
Openingstijden Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 21.30 uur Prijs Klik op de paarse websitebutton voor meer info. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!