GO! Kinderopvang LelystadTerug naar het overzicht

Spelen, ontdekken en groeien bij GO! Kinderopvang in Lelystad.
Spelen, ontdekken en groeien!
GO! Kinderopvang biedt al bijna 50 jaar kinderopvang in Flevoland en verzorgt de opvang van kinderen van 0 tot 12 jaar. Of het nu gaat om de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of gastouderopvang: bij GO! word je groot!

Iedereen is welkom!
GO! biedt kinderen een veilige en gezellige omgeving waar ze kunnen groeien en ontwikkelen. Met speciale programma’s biedt GO! kinderen de uitdaging en begeleiding die zij nodig hebben. Van voor- en vroegschoolse educatie tot activiteiten afgestemd op hoogbegaafde kinderen, ieder kind is uniek en bij GO! is iedereen welkom.

GO! biedt meer
Om zowel ouders als kinderen optimaal te ondersteunen biedt GO! uiteenlopende extra diensten zoals leuke activiteiten in de vakanties en ondersteuning op het gebied van taal- en spraakontwikkeling.

Wil je meer weten over GO! Kinderopvang of een locatie bezoeken? Klik dan op de onderstaande button of neem telefonisch contact op via 0320 294 900.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof blogspagina. En wist je dat we ook heel veel leuke DIY-tips hebben? Het allerhandigste is om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je niks mist!

GO! Kinderopvang


Lelystad
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips