ElfendeurtjesrouteTerug naar het overzicht

Kun jij de elfjes vinden bij de elfendeurtjesroute van Buitencentrum Oostvaardersplassen?
Het is moeilijk te geloven, maar in het Hollandse Hout leven elfjes, echt waar! Je zal ze niet zo snel zien, maar je kunt wel de deurtjes vinden waarachter ze wonen. Als je goed zoekt, vind je misschien wel een deurtje van Kick, die graag speelt met de koolmees. Of wat dacht je van Lieve die altijd op pad is met haar beste vriendje het lieveheersbeestje. Ook Maite leeft in het bos, samen met haar vriend de muis. Samen met nog vijf andere elfjes bezitten zij deze elfenroute.

Bij de balie van Buitencentrum Oostvaardersplassen ligt een tas voor je klaar met een echte toverstaf. Daarmee ga je op pad. Bij elk elfendeurtje hoort een opdracht. Na elke opdracht mag je een toverspreuk doen en het dier dat er bijhoort meenemen. Als afsluiting vier je samen met de dieren het feest van de seizoenen. En wat is een feest zonder iets lekkers te drinken en een koekje?

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton!

TIP: In deze blog vind je nog meer toffe elfendeurtjesroutes en kabouterpaden!

Staatsbosbeheer Buitencentrum Oostvaardersplassen

Kitsweg 1
8218 AA Lelystad
Openingstijden De start is mogelijk tussen 10.00 en 15.00 uur Prijs 5 euro, inclusief drinken en iets lekkers
10 euro borg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksterweekend!

Pinksterweekend!

Wat fijn dat we komend Pinksterweekend weer een heerlijk extra lang weekend voor de boeg hebben. Helemaal tof omdat we weer een stukje meer mogen! Dus boek een terras plek en lekker naar de dierentuin of een speeltuin!

Uitjes tijdens Pinksteren.