• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Opsporing Verzocht!Terug naar het overzicht

Otter Freekje is verdwenen! Ga als een echte detective op speurtocht met de Rugzakroute! 8+
Het Natuurpark heeft detectives nodig om erachter te komen wat er met Freekje gebeurd is. Help jij ons uit de brand? Gelukkig laten dieren soms sporen achter. Door deze te onderzoeken en onderweg verschillende raadsels en puzzels op te lossen kom je steeds dichter bij de dader.

Zo kom je een pootafdruk tegen. Van welk dier is deze? En wie heeft er zitten knagen aan een boom? Je onderzoekt zelfs een braakbal. Het dier dat daar in zit, kan Freekje zeker niet geholpen hebben. Uiteindelijk blijft er maar één verdachte over.

Om alle raadsels op te lossen, gebruik je de materialen uit de rugzak. Hierin zitten ook een speurvel en een potloodje om je oplossingen op te schrijven. Detectives die de dader weten op te sporen, ontvangen achteraf een diploma.

De rugzakroute duurt ca. 1,5 – 2 uur. Reserveren is voor gezinnen niet nodig, maar voor kinderfeestjes wel noodzakelijk. Kijk voor meer leuke gezinsactiviteiten in onze Eropuit-categorie en bezoek de website via de roze button!

Bezoekerscentrum Natuurpark Lelystad

Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad
Openingstijden Dagelijks open van 12.00 tot 17.00 uur. Van november t/m februari dagelijks van 12.00 tot 16.00 uur.
Prijs € 2,50 per kind. Borg €10,-. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Samen leuke muziek-, dans- of tekenlessen ontdekken? Kom naar de Kids Cultuur Proeverij op 29 juni in De Nieuwe Bibliotheek Almere. Maak kennis met allerlei Almeerse cultuurclubs en doe leuke activiteiten.

Bekijk het programma en meld je aan