• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Fiets & picknick NatuurparkTerug naar het overzicht

Huur een fiets, geniet van een lunch en ontdek heel Natuurpark Lelystad!

Natuurpark Lelystad is een prachtige omgeving om te verkennen, maar met 400 hectare is het park toch best groot voor kleine kinderbeentjes! Super handig is het daarom om een fiets te huren. Een fiets is het perfecte vervoersmiddel om dit mooie park vol dieren te verkennen!

De bijzondere dieren in het park, in  combinatie met de vele mooie rust-, picknick- en uitkijkpunten in het park, zorgen voor de ingredienten voor een heerlijk dagje uit met de kinderen! 

Picknick
Een écht dagje uit in het Natuurpark is pas compleet met een heerlijke picknick onderweg! Aanrader: houd je picknick bij één van de mooie uitzichtpunten in het park. Hajé restaurant heeft speciale wisent-lunchtassen ontwikkeld. Voor €10,95 per persoon geniet je  van een heerlijk goed gevulde italiaanse bol, een grote muffin en een flesje drinken. De lunch wordt natuurlijk vers bereid! Mis je nog iets in de picknicktas? Dit kun je ter plaatse bespreken in het restaurant. De leuke rugzak mag mee naar huis als souvenirtje van dit leuke dagje weg!

Fietsen huren
Bij het bezoekerscentrum kun je een fiets huren voor kinderen (€5,50) of volwassenen (€7,50), met of zonder kinderzitje. Ook zijn er speciale duofietsen te huur (€10,-) voor mensen met een beperking. 

Alleen een fiets huren of alleen een lunchtasje aanschaffen kan uiteraard ook!

Klik op de roze button voor meer informatie!

TIP: Superleuk is ook de gezinsspeurtocht door Natuurpark Lelystad

Het Flevo-landschap

Vlotgrasweg 11
2819 PP Lelystad
Openingstijden Zie website voor actuele openingstijden Prijs

Picknick: €10,95 per persoon

Fiets huren:

Kinderfiets €5,50, Volwassen fiets €7,50, duofiets €10,-

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Samen leuke muziek-, dans- of tekenlessen ontdekken? Kom naar de Kids Cultuur Proeverij op 29 juni in De Nieuwe Bibliotheek Almere. Maak kennis met allerlei Almeerse cultuurclubs en doe leuke activiteiten.

Bekijk het programma en meld je aan