• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Rugzakroute Opsporing!Terug naar het overzicht

Zoek als een echte detective in Natuurpark Lelystad, tijdens Rugzakroute Opsporing verzocht! (8-12 jaar)
Otter Freekje is verdwenen! Het Natuurpark heeft detectives nodig om erachter te komen wat er met Freekje gebeurd is. Help jij ze uit de brand? 

Gelukkig laten dieren soms sporen achter. Door deze te onderzoeken en onderweg verschillende raadsels en puzzels op te lossen, kom je steeds dichterbij de dader. Uiteindelijk blijft er maar één verdachte over...

Om alle raadsels op te lossen, gebruik je de materialen uit de rugzak. Hierin zitten ook een speurvel en een potloodje. Detectives die de dader weten te vinden, ontvangen achteraf een diploma. Reserveren is voor gezinnen niet nodig, maar voor kinderfeestjes wel noodzakelijk.

Bezoek de website voor meer informatie via de roze website button. 

Kijk voor meer leuke gezinsactiviteiten in onze Eropuit-categorie.

Bezoekerscentrum Natuurpark Lelystad

Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad
Openingstijden Dagelijks open van 12.00 tot 17.00 uur. Van november t/m februari dagelijks van 12.00 tot 16.00 uur Prijs €2,50 per kind. Borg €10,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Ontmoet mega veel leuke cultuurclubs uit Almere en doe mee!

Samen leuke muziek-, dans- of tekenlessen ontdekken? Kom naar de Kids Cultuur Proeverij op 29 juni in De Nieuwe Bibliotheek Almere. Maak kennis met allerlei Almeerse cultuurclubs en doe leuke activiteiten.

Bekijk het programma en meld je aan