Route Wonen in de natuurTerug naar het overzicht

Rugzakroute Wonen in de Natuur neemt je mee op pad in Natuurpark Lelystad (6-9 jaar)
Boris Bever gaat met jullie mee op pad door Natuurpark Lelystad. Hij stelt je voor aan al zijn vrienden. Ben je benieuwd hoe de dieren wonen? Kom dan bij ze op bezoek!

Mensen hebben allerlei verschillende soorten woningen, aangepast aan de omgeving. Elke diersoort heeft ook zijn eigen woning. Met de rugzakroute 'Wonen in de natuur' maak je kennis met de verschillende diersoorten in het natuurpark. In de rugzak zit een boekje met vragen en opdrachten. Als je alle opdrachten gedaan hebt, ontvang je een mooie diploma!

De rugzakroute is beschikbaar bij Bezoekerscentrum Natuurpark Lelystad! Reserveren is voor gezinnen niet nodig, maar voor kinderfeestjes of scholen wel noodzakelijk. 

Bezoek de website voor meer informatie via de roze website button. 

Kijk voor meer leuke gezinsactiviteiten in onze Eropuit-categorie.

Bezoekerscentrum Natuurpark Lelystad

Vlotgrasweg 11
8219 PP Lelystad
Openingstijden Dagelijks open van 12.00 tot 17.00 uur. Van november t/m februari dagelijks van 12.00 tot 16.00 uur Prijs € 2,50 per kind. Borg €10,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Kinderfeestjesmaand!

Kinderfeestjesmaand!

Het is kinderfeestjesmaand bij Kidsproof Flevoland. Tijd om inspiratie op te doen!
Kies uit meer dan 100 feestjes, laat je inspireren door toffe thema-ideeën en ontdek originele cadeautips en feestelijke recepten. Zo maak jij van elke verjaardag een knalfeest! 

Kies jouw feestje!