• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Grote Kabouterbos DrontenTerug naar het overzicht

Het Grote Kabouterbos in Dronten: volg de avontuurlijke wandelroute en leef je uit bij het speelterrein!
Wandel het kabouterpad, speel in de kabouter-paddestoelen-speeltuin en sluit af met een lekkere pannenkoek. Het Grote Kabouterbos in Dronten is een super leuke plek om met (kleine) kinderen naartoe te gaan.

Bij aankomst kunnen de grote paddenstoelen niet missen. Je mag erin spelen, met modder knoeien in het beekje of rondrijden met de kruiwagens. Volg ook de kabouters ook naar binnen, daar is een ballenbak en kun je naar binnengluren bij de kleine huisjes! 

Naast de speeltuin start het kabouterpad. Onderweg kom je een heleboel kabouters tegen, mag je gluren door kleine doorkijkjes en leer je meer over deze kleine, bijzondere wezentjes.

Na de wandeling kun je in de gezellige boerderij van heerlijke pannenkoeken genieten!
 
Wil je op avontuur met al je vrienden in het Grote Kabouterbos? Dan is het Kabouterbosfeestje echt iets voor jou!

Klik op de roze button voor meer informatie over Het Grote Kabouterbos, of neem een kijkje in deze blog waarin Kidsproof-reporter Floris vertelt over zijn ervaring in het avontuurlijke bos!

TIP: Check onze website voor meer informatie over leuke kinderfeestjes!

Het Grote Kabouterbos

Roggebotweg 21
8251 PS Dronten
Openingstijden Check voor de actuele openingstijdens de website Prijs Het kabouterpad kost €6,50 per kind. De borg voor de materialen is €10,- per groep. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!