Jeugdland Almere BuitenTerug naar het overzicht

Hutten bouwen op de kinderbouwspeelplaats voor kinderen van 7 tm 14 jaar.
Jeugdland Buiten is een bouwspeelplaats voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Kinderen onder de 7 jaar oud zijn ook welkom maar dan onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Jeugdland is dé plek waar je je eigen hut kunt bouwen van hout. Natuurlijk zijn er ook allerlei andere leuke en spannende activiteiten te doen.

Het belangrijkste (en leukste?) is natuurlijk het hutten bouwen met echte planken, spijkers, hamers en zagen.Naast het bouwen van hutten kunnen kinderen ook binnen in het gebouw verschillende spelletjes en activiteiten doen. Er is o.a. een tafelvoetbal, sjoelbak, gezeldschapsspelletjes en een Wii. Op het programma staan altijd leuke activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen. Bij slecht weer worden er nog meer leuke binnen activiteiten georganiseerd zodat niemand zich niet hoeft te vervelen.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze op kamp pagina!

Jeugdland Buiten

Maurice Garinpad 11
1335 LZ Almere
Openingstijden woensdag 12:00 tot 17:00 uur
zaterdag 11:00-16:00 uur
Prijs € 1,- per keer Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten

Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten

YES! Zaterdag 18 mei is het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten, een dag vol met toffe activiteiten. Neem ook je boeken mee naar de gratis boekenruilbeurs en lever je spellen/puzzels in! Gratis entree voor iedereen.

Wat is er allemaal te doen?