Hanneke's PluktuinTerug naar het overzicht

Bij Hanneke's Pluktuin kun je op een groot stuk land in Biddinghuizen je eigen boeket plukken!

Mooie bloemen, wie wordt daar nou niet blij van? Bij Hanneke's Pluktuin kun je samen met je kinderen in de zomer de mooiste bloemen zelf plukken en zo je eigen boeket maken. Voor jezelf, voor opa en oma, of voor de kinderen op hun kamer. Je mag helemaal zelf kiezen welke bloemen je wilt plukken! Dat is een moeilijke keuze, want er zijn wel heel veel verschillende soorten bloemen.

Vanaf ongeveer midden april is de tulpentuin ook weer open, dan kun je mooie gekleurde tulpen trekken.

Er is een kas zodat je ook even kan uitrusten na het plukken. In de kas is het mogelijk om koffie en thee te drinken, met wat lekkers natuurlijk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan voor meer info!
Ook handig om te weten: het is afhankelijk van het weer hoe lang de pluktuin open kan zijn. Houd daarom de website in de gaten voor actuele openingstijden!

Tip: heb je al eens gekeken in onze Uitagenda? Daar vind je een heleboel toffe uitjes in Flevoland!

Hanneke's Pluktuin

Ellerweg 18
8256RT Biddinghuizen
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info en actuele openingstijden Prijs Voor 20 zelfgeplukte tulpen betaal je €9,50. Pluk je meer of minder tulpen, dan wordt dit aangepast in de prijs Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk