Hanneke's PluktuinTerug naar het overzicht

Bij Hanneke's Pluktuin kun je op een groot stuk land in Biddinghuizen je eigen boeket plukken!

Mooie bloemen, wie wordt daar nou niet blij van? Bij Hanneke's Pluktuin kun je samen met je kinderen de mooiste bloemen zelf plukken en zo je eigen boeket maken. Voor jezelf, voor opa en oma, of voor de kinderen op hun kamer. Je mag helemaal zelf kiezen welke bloemen je wilt plukken! Dat is een moeilijke keuze, want er zijn wel 250 verschillende soorten tulpen!

Ook is er een moestuin waar je je eigen groenten kunt oogsten en meenemen naar huis. En ben je uitgeplukt? Dan kun je nog even kijken bij het kippenhok of lekker relaxen op het terras met koffie, thee en een stukje zelfgemaakte taart. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan voor meer info!
Ook handig om te weten: het is afhankelijk van het weer hoe lang de pluktuin open kan zijn. Houd daarom de website in de gaten voor actuele openingstijden!

Tip: heb je al eens gekeken in onze Uitagenda? Daar vind je een heleboel toffe uitjes in Flevoland!

Hanneke's Pluktuin

Ellerweg 18
8256RT Biddinghuizen
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info en actuele openingstijden Prijs Voor 20 zelfgeplukte tulpen betaal je €9,50. Pluk je meer of minder tulpen, dan wordt dit aangepast in de prijs Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!