• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klimbos HarderwijkTerug naar het overzicht

Samen de boom in! Met unieke Rollercoaster Zipline en vrije val van 16 meter hoogte!
Klimbos Harderwijk is niet zomaar een klimbos. Naast een oneindig lang klimparcours waar je zelf je route en niveau bepaalt is er ook een Rollercoaster Zipline! De zipline van 230 meter lang gaat dwars door het bos en met hoge snelheid door de bochten, hierdoor lijkt het net of je in een echte rollercoaster zit!

Naast deze spectaculaire belevenis kan je ook een vrije val maken vanaf 16 meter hoogte en duo-ziplinen met je klimmaatje!

Klimbos Harderwijk is onderdeel van Adventurepark Harderwijk wat vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken is. Of je nu uit Zwolle, Apeldoorn of uit de richting van Amersfoort en Amsterdam komt.

Parkeren kan voor de deur en is gratis. Zoek jij dus nog een leuke activiteit voor bijvoorbeeld het vriendenuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, schoolreisje of gewoon het gezinsuitje? Ga dan naar Klimbos Harderwijk en beleef een spectaculair klimavontuur!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

TIP: Heerlijke restaurantjes waar kinderen welkom zijn vind je in de rubriek Uiteten! 

Klimbos Harderwijk

Boekhorstlaan 2
3847 LP Harderwijk
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomerse uitjes en avonturen

Zomerse uitjes en avonturen

Wiehoeee, zomervakantie! Natuurlijk hebben we een blog voor je klaargezet met de leukste uitjes voor deze vrije dagen. Boordevol gezellige, leuke en zomerse uitstapjes voor jou en je kind. Ontdek de beste vakantie-uitjes in Flevoland.

Geen tijd te verliezen!