Luchtvaartmuseum AviodromeTerug naar het overzicht

Luchtvaartmuseum Aviodrome: De leukste vliegbestemming van Nederland!
Luchtvaartmuseum Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart. Bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Van het eerste vliegtuig van Anthony Fokker tot en met de ruimtevaart en alles hier tussenin.

Bij Aviodrome stap je aan boord van een echte boeing 747. Verder kruip je achter het stuur in de Flight simulator of word je een echte piloot of stewardess! Stoere helden testen zichzelf op de stormbaan, leren morsecode seinen of leven zich uit in één van de speeltuinen.

Het hele jaar door worden er verschillende exposities en evenementen georganiseerd en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten.
Alle attracties en meer informatie over de rondvluchten vind je op de website. Klik hiervoor op de websitebutton. Speciale acties en activiteiten zoals de Kindervliegdagen vind je ook terug in onze Uitagenda!

Wil je samen met je vrienden en vriendinnen dit avontuur beleven? Vier dan je kinderfeestje bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!

TIP: Neem een kijkje bij onze blogs voor nog meer toffe tips en activiteiten met en voor kinderen!

Aviodrome Lelystad Airport

Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Openingstijden Maandag: alleen tijdens de officiële schoolvakanties geopend.
Dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00 uur.
Prijs kind (3 t/m 11 jaar) € 14,95. Volwassenen (12 jaar en ouder) € 17,95. Online korting mogelijk.
Mindervaliden € 12,95
Gratis met museumjaarkaart
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winnie the Poeh - De Musical

Winnie the Poeh - De Musical

Op zaterdag 30 september komen Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (en niet te vergeten Teigetje!) tot leven in deze prachtige musical in Kunstlinie.

Scoor snel je tickets!