Aviodrome kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Er is maar één plek waar je écht in de wolken bent met je kinderfeestje: bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!
Bekijk vliegtuigen en cockpits van heel dichtbij. Leer van alles over de geschiedenis van de luchtvaart en spot passerende toestellen op het buitenterrein. Sein je naam in morse code en leef je helemaal uit in de verschillende binnen- en buitenspeeltuinen. Maak tijdens je kinderfeestje een speurtocht door het museum met als eindresultaat een piloten- of stewardessendiploma en kun je een spannende 4D-film bekijken over de luchtvaart in het grote theater!

Kinderfeestje Fokker Spin & Kinderfeestje Starfighter

Vier jouw onvergetelijke kinderfeestje bij Aviodrome met het kinderfeestje ‘Fokker Spin’ of ‘Starfighter’. Toon je vaardigheden bij verschillende tests en behaal je piloten- of stewardessendiploma. Bij deze 2 kinderfeestjes zijn er verschillende opties wat betreft tussendoortjes en snacks.


Meer informatie weten of reserveren? Klik dan op de roze websitebutton.

TIP: Luchtvaartmuseum Aviodrome heeft in vakantieperiodes super leuke activiteiten. Hou onze uitagenda in de gaten! 

Aviodrome Lelystad Airport

Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton voor tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk