Actief uitje voor het gezinTerug naar het overzicht

Bij Outdoorpark SEC Almere kan je vanaf 6 personen een familie-survival of een partijtje boerengolf doen!
Met aangepaste maatregelen kun je weer heerlijk genieten van de vele mogelijkheden bij Outdoorpark SEC!

Op zoek naar een origineel familie-uitje? Bij Outdoorpark SEC Almere vind je een actief en gezellig dagje in de buitenlucht! 

Outdoorpark SEC Almere organiseert actieve en gezellige uitjes met sportieve en ontspannende activiteiten. Jong en oud kan deelnemen aan de survival. Ook een minder sportieve of minder valide deelnemer is van harte welkom. Altijd geldt: plezier staat voorop! 

Outdoorpark SEC Almere biedt survivals aan van ontspannen tot zeer sportief, maar ook andere activiteiten zoals kanovaren, boerengolf, boogschieten, golfclinic en levend stratego. Zo kan iedereen meedoen!

De actieve onderdelen in het outdoorpark in Almere kunnen worden afgewisseld met iets lekkers te eten of drinken. Voor elk wat wils. Zo wordt het familie-uitje pas echt een feest!

Check de websitebutton voor meer informatie of stuur meteen een bericht met de websiteknop!

Zoek je een leuk familieuitje, we hebben nog veel meer tips in onze Eropuit-thema-pagina!

Outdoorpark SEC Almere

Verlaatweg
1358 AJ Almere
Openingstijden Klik direct door naar de website van Outdoorpark SEC Survivals om de boekingsmogelijkheden te bekijken Prijs Vanaf € 13,00 per persoon. Klik door naar de website voor de verschillende mogelijkheden en arrangementen Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Er op uit tips voor de zomervakantie!

Nog heel even genieten van die laatste twee weken van de zomervakantie. Het gaat weer veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, klik snel door op de roze button en ga er met het gezin nog even op uit en maak de mooiste zomervakantieherinneringen!

Inspiratie om met het gezin er op uit te gaan!