icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Eropuit met kinderen in ’t Gooi

Eropuit met kinderen in ’t Gooi

Alle leuke eropuit-tips voor kinderen in 't Gooi! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer. Ook in de herfstvakantie de leukste tips!

Maar ook boswandelingen, parken, zwemplekken, indoor speelplekken en meer leuke gezinsuitjes en familie-activiteiten. Check ook onze weekendtips!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 210 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 210 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio 't Gooi!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Naarden? Er zijn in de regio 't Gooi véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Naarden

Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio 't Gooi te beleven.