Eropuit met kinderen in en om 't Gooi
Eropuit

Eropuit met kinderen in en om 't Gooi

Tips voor uitjes met kinderen en veel kinderactiviteiten, ook voor in de zomervakantie!

Alle toffe eropuit-tips van vakantie-uitjes voor kinderen in en om 't Gooi! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Ook boswandelingen, zwemplekken, indoor speelplekken en meer gezinsuitjes, familie-activiteiten, kinderuitjes en weekenduitjes!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 211 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 211 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio 't Gooi!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum? Er zijn in de regio 't Gooi véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio 't Gooi te beleven.