Tips om er lekker op uit te gaan!
Eropuit

Tips om er lekker op uit te gaan!

Met het hele gezin op pad? Er zijn heel veel leuke uittips die leuk zijn voor ouders én kinderen.

Wij hebben alle eropuit tips voor je verzameld en in een handig overzicht op een rij gezet. Of je nu zoekt naar een binnenactiviteit of buitenactiviteit, actief en juist ter ontspanning, keuze genoeg.
Kies een uitje dat bij je past!

Tips van de maand:

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 198 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 198 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio 't Gooi!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum? Er zijn in de regio 't Gooi véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio 't Gooi te beleven.