Pluktuin La FleurTerug naar het overzicht

Samen met de kinderen mooie bloemen plukken? Dat kan bij Pluktuin La Fleur in Zeeland, Brabant & België!
Zelf de mooiste bloemen plukken, heerlijk in de buitenlucht? Dat kan in de prachtige bloemenpluktuinen van Pluktuin La Fleur. Vanaf Flevoland is het een stukje rijden, maar wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent in Zeeland, West-Brabant of Oost-Vlaanderen is het zeker de moeite waard!

Plukken van maart tot en met september
Samen met de kids kun je gezellig bloemen plukken bij één van de acht tuinen. Dit kan tijdens de bloeiperiode, van eind maart tot en met september. Van maandag tot en met zaterdag ben je van zonsopgang tot zonsondergang van harte welkom in de pluktuinen!

Extra leuk voor kids
Wij zijn vooral fan van het bezoeken. van de pluktuinen met de kinderen, omdat zij hier zelfstandig bloemen mogen en kunnen plukken die zij mooi vinden. Maak er een echt dagje uit van en ga lekker picknicken bij de picknicktafels, nadat je een mooi bosje bloemen hebt geplukt! De bloemen zijn helemaal vers, daarom staan ze langer mooi in de vaas.

In acht steden
De pluktuinen van Pluktuin La Fleur in Serooskerke, Steenbergen, Noordgouwe, Bergen op Zoom, Hoogerheide, Yerseke, ‘s-Heer Hendrikskinderen en Sint-Gilles-Waas (België) zijn onbemand. Er wordt daarom vertrouwd op alle eerlijkheid. De bloemen kun je contant betalen, of via de QR-code die je scant met je telefoon. 

Klik op de roze website voor meer info, de routes naar de pluktuinen en de prijzen van de bloemen.

Wil jij jouw vakantie in Zeeland combineren met een bezoekje aan de pluktuin? Lees hier onze blog met tips voor vakantie in Zeeland!

Pluktuin La Fleur


Openingstijden Alle pluktuinen zijn geopend van zonsopgang tot zonsondergang in de maanden maart t/m september, met uitzondering de pluktuin in Bergen op Zoom. Daarvoor gelden aangepaste openingstijden. Zie hiervoor de website. Prijs Zie de website, onder het kopje 'producten' Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!