Skills GardenTerug naar het overzicht

In Almere Haven kun je spelen in de unieke Skills Garden!
Donderdag 20 juni 2019 is de eerste Skills Garden van Europa officieel geopend in het Stadswerfpark in Almere Haven. De Skills Garden is een speel- en sportplek gebaseerd op het Athletic Skills Model (ASM) waarbij de grondvormen van bewegen centraal staan: waaronder klimmen, balanceren, gooien, springen en lopen.

De gemeente heeft de ambitie om in de openbare ruimte plekken te creëren waar Almeerders op een laagdrempelige, uitdagende manier kunnen bewegen. 

Locatie
Sporthal Haven
Parkwerf 138
1354 EB Almere Haven

De Skills Garden is voor íedereen bedoeld: validen en minder-validen, ongeorganiseerde sport tot georganiseerde sport, alle leeftijden, etc. Samen met de naastgelegen Speelhaven en de nieuwe Sporthal Haven vormt de Skills Garden een toegankelijke ontmoetingsplek voor alle inwoners van Almere Haven.
De inrichting van de Skills Garden is gekozen in samenspraak met bewoners, maatschappelijk partners, Athletic Skills Model, Kragten, gemeente Almere en AKT. Dusseldorp heeft de Skills Garden aangelegd.

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof uitagenda!

Skills Garden Almere Haven

Parkwerf 138
Almere Haven
Openingstijden zie website Prijs gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten

Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten

YES! Zaterdag 18 mei is het Kidsproof Kinderfeest in Almere Buiten, een dag vol met toffe activiteiten. Neem ook je boeken mee naar de gratis boekenruilbeurs en lever je spellen/puzzels in! Gratis entree voor iedereen.

Wat is er allemaal te doen?