icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Dierenweide StadsparkTerug naar het overzicht

Geitjes, kippen, konijnen en andere dieren kijken op de kinderboerderij het Stadspark!
Kinderboerderij het Stadspark is een dierenweide gelegen aan het Stadspark in Lelystad, achter het appartementencomplex “Résidence de Meerkoet” en aan de overkant van de dreef voor het sportcentrum de Koploper.

Op Kinderboerderij het Stadspark vind je verschillende soorten schapen, geiten, het Bentheimer varken, konijnen, cavia’s, pauwen, kippen, ganzen, kalkoenen, parelhoenders en kwartels.

Er is dus voor iedereen genoeg te zien en te doen. Er staan op het terrein een aantal picknick bankjes waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee of een glaasje limonade.
Tijdens de zomermaanden, bij mooi weer, is het mogelijk voor de jonge bezoekers om tegen een geringe vergoeding op woensdagmiddag onder begeleiding op een pony te rijden. Verder is er een leuke speurtocht beschikbaar voor €2,-.

Meer informatie? Check de website via de websitbutton!

Tip: Naast deze kinderboerderij zijn er nog genoeg andere leuke plekken te bezoeken! Waar? Check ons overzicht op Kidsproof Flevoland!

Stichting Dierenweiden Lelystad

Stadspark 9
8224 ET Lelystad
Openingstijden 13:30 tot 16:30 uur

*Mits het weer het toelaat en er voldoende vrijwilligers beschikbaar zijn. Als van tevoren duidelijk is dat het Stadspark gesloten zal zijn, wordt dit gemeld op de Facebook-pagina
Prijs Vrijwillige donatie Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Groeten uit Urk

Groeten uit Urk

Ga op pad met je mobiel, een dosis gezelligheid en de set ansichtkaarten 'Groeten uit Urk'! Kun jij de afbeelding vinden die op de ansichtkaart staat? Maar vervolgens een foto van de kaart waarbij de kaart als een puzzelstukje in de foto valt. Haal jij de meeste punten?

Ansichtkaarten Puzzeltocht