Het BelevenissenbosTerug naar het overzicht

Kom dit bos van belevenissen ontdekken, supertof. Het Belevenissenbos in Lelystad!
Dit bos is het grootste, avontuurlijkste en meest leerzame speelbos van Nederland! Met 40 hectare, leuke toestellen voor kinderen vanaf 6 jaar, speelplekken en kilometers aan routes en waterpartijen vermaak jij je een middag of hele dag.

Papa en mama kijken toe of spelen lekker mee op het land en boven of in het water. Het Belevenissenbos bestaat uit verschillende deelgebieden, elk met een eigen sfeer en speciale uitdagingen. Na één bezoekje heb je dus nog lang niet alles gezien!

In de zomervakantie en op warme weekenden staat Snackkar ‘De Beleving’ in het bos voor de lekkere trek. Kijk voor alle informatie, regels en speelplekken op de website via de websitebutton!

TIP: maak er een echt dagje uit van en ga na het klimmen en klauteren door het Belevenisbos nog een hapje eten in een kindvriendelijk restaurantje in Lelystad!

Stichting Het Belevenissenbos Lelystad

Veldweg 98
8231 SB Lelystad
Prijs Vrije toegang, vrijwillige donatie €1 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets