Kinderfeestjes creatief & techniek in Flevoland
Feestjes creatief & techniek

Kinderfeestjes creatief & techniek in Flevoland

Creatief aan de slag op je verjaardagsfeestje? Bekijk alle creatieve verjaardagsfeestjes in Flevoland.

Een knutselfeestje, een schilderfeestje, een legofeestje, graffitifeestje en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 29 resultaten
Pagina: 1
totaal 29 resultaten
Pagina: 1

Creatief kinderfeestje in en om Almere, Lelystad en Dronten

Er zijn zoveel leuke creatieve workshops voor een verjaardagspartijtje in de regio Flevoland: knutselen, schilderen, tekenen, mozaïeken, sieraden maken, zeep maken, sleutelhangers maken, een dromenvanger maken, een fotolijstje versieren, je eigen slinger maken en tasjes versieren. Het kan allemaal in en om Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder.

Verjaardagspartijtje techniek in de regio Flevoland

Ook zijn er stoerdere workshops voor verjaardagsfeestjes zoals bijvoorbeeld graffiti spuiten, een feestje in een timmerwerkplaats, een knikkerbaan maken, een lego bouwwerk maken of een ets maken in een grafisch atelier.

Digitale en online media kinderfeestjes in de regio Flevoland

Wil je op het feestje met nieuwe media aan de slag? Maak je eigen vlog tijdens een vlogfeestje, maak een stop motion filmpje, maak een eigen game tijdens een codeerfeestje of maak je eigen videoclip op je feestje. Zo cool!

Wil je kind graag iets maken op zijn of haar kinderfeestje? Er zijn veel verjaardagspartijtjes waar je tijdens een workshop samen aan de slag gaat in en om Almere, Lelystad en Dronten! De feestjes worden vaak georganiseerd door een kinderatelier, naaiatelier, creatief atelier of een bouwplaats in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen, Zeewolde, Urk en Noordoostpolder.