Jacks Magic Forest FeestjeTerug naar het overzicht

Glow in the dark golf: Jacks Magic Forest Partytime!
Laat je onderdompelen in een nieuwe wereld: Jacks Magic Forest. Speel golf in het donker tussen de paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen. Dit toffe uitje is ook superleuk voor een kinderfeestje of familie-uitje!

Wil je een super tof kinderfeestje om nooit meer te vergeten? Kom dan met je vrienden minigolfen in Jacks Magic Forest. Trek neon kleren aan voor een extra coole ervaring! Het is ook mogelijk om het kinderfeestje te combineren met jumpen. Daarna staat er iets lekkers voor jullie klaar in The Coffee Club of één van de gereserveerde partyrooms.Een potje glow in the dark golf duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt een scorekaart, sticks en balletje mee bij binnenkomst. Je speelt 15 holes, waarbij je vijf slagen mag doen per hole. Golfen is voor alle leeftijden en daardoor ook leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of eerste date. De minimale leeftijd is vijf jaar.


Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproofclubjespagina!

Jumping Jack Club Pellikaan

Koninginneweg 1
1312 AW Almere
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winnie the Poeh - De Musical

Winnie the Poeh - De Musical

Op zaterdag 30 september komen Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (en niet te vergeten Teigetje!) tot leven in deze prachtige musical in Kunstlinie.

Scoor snel je tickets!