Jacks Magic Forest FeestjeTerug naar het overzicht

Glow in the dark golf: Jacks Magic Forest Partytime!
Laat je onderdompelen in een nieuwe wereld: Jacks Magic Forest. Speel golf in het donker tussen de paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen. Dit toffe uitje is ook superleuk voor een kinderfeestje of familie-uitje!

Wil je een super tof kinderfeestje om nooit meer te vergeten? Kom dan met je vrienden minigolfen in Jacks Magic Forest. Trek neon kleren aan voor een extra coole ervaring! Het is ook mogelijk om het kinderfeestje te combineren met jumpen. Daarna staat er iets lekkers voor jullie klaar in The Coffee Club of één van de gereserveerde partyrooms.Een potje glow in the dark golf duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt een scorekaart, sticks en balletje mee bij binnenkomst. Je speelt 15 holes, waarbij je vijf slagen mag doen per hole. Golfen is voor alle leeftijden en daardoor ook leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of eerste date. De minimale leeftijd is vijf jaar.


Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproofclubjespagina!

Jumping Jack Club Pellikaan

Koninginneweg 1
1312 AW Almere
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Nog jarig voor de zomervakantie en wil jij het dit schooljaar ook nog een feestje geven? Voor jouw kinderfeestje hebben we de leukste tips en ideeën op een rijtje gezet! Wat dacht je van een sportief feestje, muzikaal, creatief of iets in de natuur? Er is volop keuze!

kinderfeestjes tips