Feestje Jumping JackTerug naar het overzicht

Altijd populair bij kinderen: een toffe jump party bij Jumping Jack in Almere!
Heel populair zijn de feestjes waarbij je lekker je energie kwijt kunt in een trampolinehal. En dat kan dus ook in Almere bij Jumping Jack! Het is dé plek voor kinderfeestjes! Zij hebben alle ingrediënten klaar staan voor een perfect verjaardagsfeest!

Eerst kunnen de kids alle energie kwijt op de trampolines en daarna staat er iets lekkers voor ze klaar in The Coffee Club of één van de gereserveerde partyrooms.

Let op:
• Er mag maximaal één ouder/begeleider mee naar het kinderfeestje van max. 10 personen. Is de groep groter, dan mogen er twee begeleiders mee.
• Met uitzondering van de begeleider van het feestje mogen er geen ouders naar binnen om bijv. kinderen te halen of te brengen.
• Een kinderfeestje is te reserveren vanaf vijf kids.
• Kinderfeestjes zijn geschikt voor kids vanaf vijf jaar.

KINDERFEESTJE DISCOUNT
Vier je een kinderfeestje op maandag, dinsdag of donderdag? Dan kun je voor € 6,50 p.p. het tweede uur jumpen bijboeken. Op andere dagen betaal je € 9.50 p.p. Deze actie geldt niet op feestdagen en in de schoolvakanties. 


Meer toffe ideeën voor een verjaardagsfeestje vind je in de rubriek Kinderfeestjes! 

Jumping Jack / Club Pellikaan

Koninginneweg 1
1312 AW Almere
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs vanaf €13,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk