Jump Feestje in LelystadTerug naar het overzicht

Vier een actief jumping kinderfeestje bij Jumpsquare in Lelystad!
Heb jij al eens een feest gegeven waar het hele jaar nog over nagepraat werd? Niet?! Dat gaat je niet meer gebeuren… Geef een Jump Party! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar!

Bij een kinderfeestje bij Jumpsquare Lelystad kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Hebben jullie na het springen ook zin om gezellig een hapje te eten? De Meal Feestjes en Snack Feestjes komen dan zeker goed uit!

Disco Jump Party
Wil jij jouw feestje écht laten knallen? Boek jouw Jump Party dan op woensdag-, vrijdag- of zaterdagavond, het is dan namelijk een Disco Jump Party! De discolichten gaan aan en de vetste beats klinken uit de speakers. Het zal een onvergetelijke avond worden!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton. 

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof uitagenda!

Jumpsquare Lelystad

De Meent 18-20
8224 BR Lelystad
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs vanaf 16,99 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Buitenlol

Festival Buitenlol

Stad & Natuur organiseert op zondagmiddag 21 april het festival Buitenlol op Stadslandgoed de Kemphaan! Het belooft een middag vol buitenplezier te worden. Vol met toffe activiteiten voor kids zoals Geurmemory, Silent Disco en nog veel meer! Kom je ook gezellig langs?
Gratis toegankelijk