• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

KidzKlixTerug naar het overzicht

Voor stoere kids vanaf 9 jaar: leer de mooiste foto's maken van de natuur tijdens jouw fotofeestje!
KidzKlix geeft op elke locatie in Nederland fotofeestjes aan kinderen vanaf 9 jaar oud. Kinderen komen tijdens het gezellige en leerzame feestje in aanraking met de mooiste natuur, en daarbij leren ze hoe belangrijk het is om er zuinig mee om te gaan!

De fotolocatie wordt in overleg bepaald, en natuurlijk staat ook plezier tijdens het maken van de foto's voorop. Het kind kan zelf zijn vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen, en wat lekkers voor alle kinderen regelen. De kinderen krijgen op de fotolocatie natuurfoto's te zien om alvast even warm te draaien. Daarna mogen ze zelf aan de slag: iedereen krijgt een kindvriendelijke leencameraatje, en na de uitleg mag je daar de mooiste foto's mee maken. 

In het natuurgebied mag je foto's maken van alles wat jullie maar vinden. De fotograaf vertelt ondertussen interessante natuurweetjes en legt de kids uit hoe je daar een spannende foto van kunt maken. Na afloop worden de mooiste foto's op een beamer bekeken!

Een hartstikke leuk én leerzaam feestje, als je het ons vraagt. Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof Flevoland ook de leukste buitensport clubjes voor kids op een rijtje heeft gezet?
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!