• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestjes en workshopsTerug naar het overzicht

Voor creatieve kinderfeestjes en ouder-kind workshops moet je bij Petronellastyling zijn.
Voor een super tof kinderfeestje (of een workshop) zit je helemaal goed bij Petronellastyling. Mogelijk bij jezelf thuis of op de Knutselzolder!

Tijdens een kinderfeestje heb je keuze uit verschillende projecten: dromenvangers maken, Bohotasjes pimpen, een slaaplampje maken of Ibiza wandhanger! Hoe ziet een partijtje eruit?

Het Dromenvanger kinderfeestje
Tijdens het kinderfeestje maken alle kinderen een eigen Dromenvanger. Voor de jongere kinderen is de bovenkant van de dromenvanger al compleet. Zo kan de duur van de workshop wat aangepast worden aan de leeftijd. De oudere kinderen gaan echt zelf een mooi web knopen onder begeleiding van Dreamteam. Spannend en zo trots als het gelukt is!

Tijdens de workshop komt er steeds iets nieuws op tafel bij om te gebruiken. Zo blijft ieder stapje in het maken van de Dromenvanger leuk en wekt het steeds opnieuw de interesse. Je bent al snel 2 uur bezig. De tijd vliegt echt voorbij!

Ouder/Kind Workshop
Even 1 op 1 tijd met je kind, samen bezig zijn met bijvoorbeeld de mooie dromenvanger. Of liever samen aan de slag met een workshop lampje pimpen? Gebruik je creativiteit en leef je uit in de ouder-kind workshop!

Voor meer informatie ga je naar de website via de roze websitebutton.

TIP: Neem ook eens een kijkje op onze clubjespagina!

Petronellastyling

Rijnland 423
8245 EH Almere
Openingstijden in overleg Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Almere Floats 2024

Almere Floats 2024

Waterliefhebbers opgelet! Alles wat drijft in Almere is welkom op het Weerwater in het weekend van 20 & 21 juli! Kom naar het stadsstrand en doe mee aan de leukste clinics en wateractiviteiten, zoals kanoën, zeilen en suppen. Ga lekker het water op.

Beleef een spetterend feestje!