icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn
Uit eten

Heerlijke adresjes waar kinderen welkom zijn

Helaas is de horeca momenteel helemaal gesloten. Maar niet getreurd, velen hebben een afhaalservice! Kun je fijn met je kinderen thuis restaurantje spelen!

Alle locaties waar je kunt afhalen zijn gemarkeerd met het thuis-vlaggetje! Eet smakelijk!

Filteropties

Locatie
totaal 91 resultaten
Pagina: 123
totaal 91 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Flevoland?

In de directe omgeving van Almere, Lelystad en Dronten, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.