Wij verzamelen toffe uitjes voor je in Flevoland!
Uitagenda

Wij verzamelen toffe uitjes voor je in Flevoland!

Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten en uitjes die je op een specifieke datum kunt doen. Alle evenementen zijn momenteel afgelast.

TIP: Wil je ergens heen? Neem je mondkapje mee en vergeet niet van te voren te reserveren.

PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Flevoland, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 215 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 215 resultaten
Pagina: 1234567

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Flevoland!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Flevoland: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten?

Extra tips voor de herfstvakantie, Sinterklaas, Halloween en kerstvakantie

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn. Met extra veel leuke tips voor in de herfstvakantie, rondom Sinterklaas en Halloween, en leuke dingen om te doen in de kerstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Almere, Lelystad en Dronten

Op Kidsproof Flevoland vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Biddinghuizen en Zeewolde!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)