• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Zeven indoor kinderfeestjes in Fryslân

6 februari 2024
Er is niets leuker dan je verjaardag vieren met een uniek, gaaf of creatief kinderfeestje met al  je vriendjes. Wij tippen jou 7 geweldige binnenpartijtjes!
1. Wát een gaaf en compleet feestje! Creatief doen en lekker eten in de trein. Dit is het pottenbak & pannenkoekfeestje van de Pannekoektrein in Marrum. Je zelfgemaakte en versierde beker mag mee naar huis, en op "reis" gaan met de pannekoektrein is sowieso al feest.


2. Creatief en gek doen
Bij Silleke in Drachten kun je helemaal los met je creativiteit! Zeepgieten, je slaapkamerlamp pimpen, badzout maken of een popart selfie. Allemaal geweldige en feestelijke opties. Eén ding staat voorop en dat is dat het héél gezellig gaat worden, want waarschijnlijk gaat de verkleedkist óók nog open.

3. Kinderpaintball en glowgolf
Bij Pieter Poot kun je allebei doen. Boek een leuk arrangement en laat de kinderen maar rennen! Meer info> Pieter Poot kinderfeestje.

4. Je eigen taart versieren
Een bakprins- of prinses in huis? Ga taarten versieren bij LekkerZoet! Wat dacht je van een prachtige unicorn? Meer info> Lekker zoet

5. JUMP! JUMP!
Bij Jumpstyle in Heerenveen kun je een heel vét kinderfeestje vieren. Lekker springen en gek doen of coole tricks leren van de jumpmasters! 

6. Escape room
Wat dacht je van een escape room? Er zijn verschillende escape rooms voor kinderen in Friesland! Je vind ze hier: Escape rooms in Friesland.

7. Leukste uitje over net de grens in Drenthe
Je verjaardag vieren bij een van de leukste uitjes in Drenthe, wie wil dat nou niet?! Net over de grens en ook héél geschikt voor de minder mooie dagen. Een klimpark dwars door de boerderij. De Drentse Koe in Ruinerwold heeft alles om je kinderfeestje te laten slagen!


(Survival) Tips voor een kinderfeestje. 
Welk feestje je ook geeft, er komt altijd een ieniemienie beetje stress bij kijken. Want, hallo, véél kinderen en een hoge verwachting van de dames en heren.  Dus pak deze tips erbij voordat het begint en ADEM in en adem uit. Vanavond is die bank weer van jou! Survivaltips voor een kinderfeestje. TIPS.

Meer kinderfeestjes vind je hier: Kinderfeestjes in Friesland.