icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Yoga in De SportpleatsTerug naar het overzicht

Kinderyogaschool Friesland geeft in De Sportpleats in Techum superleuke yogalessen voor kids.
Yoga zorgt ervoor dat kinderen de ruimte krijgen om zelfvertrouwen en ontspanning te ervaren. Samen met een docent van kinderyogaschool Friesland uit Leeuwarden (Techum) worden kinderen aan de hand van een thema meegenomen om in contact te komen met zichzelf en elkaar.

De (kinder)yogatechnieken zijn verrassend en vooral superleuk! Kindgerichte yogahoudingen worden aangevuld met liedjes, dans, (meditatie)verhalen en ademhalingsspelletjes. Spelenderwijs worden kinderen zich bewust van hun ademhaling, ontwikkelen hun zintuigen en leren makkelijker en sneller te ontspannen.

Ook wordt de fantasie en creativiteit bevordert en leren kinderen sociale vaardigheden. Wat ook heel belangrijk is, is dat de kinderen zichzelf en anderen accepteren zoals ze zijn.

Kinderyogaschool biedt ook individuele (therapeutische) kinderyoga en yoga in hele kleine oefengroepjes (maximaal 4 kinderen).
Ga naar de website voor meer informatie.

Op zoek naar de leukste restaurant tips? Kijk maar eens op onze Uit Eten pagina.

De Sportpleats

Molkenkelder 2
8941 AJ Leeuwarden
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Simmer!

Naar de uitjes