icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Ouder en Kind zwemmenTerug naar het overzicht

In zwembad De Rolpeal Workum ontdek je samen met je baby het water.

Ouder en Kind zwemmen of Babyzwemmen is een leuke en vooral fijne activiteit. Het samen ontdekken van water versterkt de band tussen ouder en kind en legt de basis voor het echte zwemmen op latere leeftijd.

Tijdens het zwemmen maakt je kind kennis met een nieuwe omgeving, het plezier van spelen in het water en leert het omgaan met drijfvermogen en de weerstand van water. Naast alle fysieke voordelen voor het kind is het ook een ontspannende activiteit voor beide. De watertemperatuur is met 30 graden lekker warm.

Ouder en kind zwemmen is voor kinderen van ½ jaar tot 4 jaar. Daarna kan je kind beginnen met zwemles.  Kijk voor meer informatie via de roze button op de website.

Leuk weetje: begin 2019 wordt er een gloednieuw zwembad in Workum geopend!

Op zoek naar leuke gezinsuitjes? Kijk dan eens bij onze Erop Uit tips. 

Sportcentrum De Rolpeal

Weverswei 2
8711 GP Workum
Openingstijden Kijk voor de kosten op de website. Prijs Kijk voor de kosten op de website. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Simmer!

Naar de uitjes