Yoga 4 Kids WorkumTerug naar het overzicht

Heerlijk alles vergeten met kinderyoga bij Yoga 4 Kids in Workum.

Kinderyoga is een soort gymnastiek waar je rustig van wordt. Maar kinderyoga is meer dan dat. Je doet wel dezelfde yoga-oefeningen als grote mensen maar vaak met behulp van een thema, bijvoorbeeld de dierentuin of indianen.

Maar je doet ook spelletjes samen, je luistert naar een verhaal waarbij je rustig kunt gaan liggen of zitten. Je oefent ook met je ademhaling.

Ook ga je met kinderyoga vaak even in de kring vertellen hoe je je voelt op dat moment. Je maakt met elkaar tekeningen of een mandala van bijvoorbeeld schelpen. Bij kinderyoga gaat het er niet om wie de beste is en wie het verst komt, alles is goed! En het belangrijkste is dat je veel plezier hebt met elkaar.

De lessen zijn bedoeld voor alle kinderen. Het is een extra aanvulling in het dagelijks bestaan van kinderen.

Yoga 4 Kids in Workum geeft peuteryoga, kleuteryoga, kinderyoga (6-10) kinderyoga (10-12) tieneryoga en mindfulness voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Meer weten? Ga naar de website voor meer informatie.

Op zoek naar een fijn gezinsuitje? Kijk dan eens op bij onze Erop Uit tips.

Yoga 4 Kids


Workum
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs