icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Zeilschool AllemansendTerug naar het overzicht

Zeilen leren bij Allemansend in Elahuizen is op en top genieten van wind en water.
Allemansend in Elahuizen heeft zeilcursussen en zeilkampen voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze hebben verschillende boottypes om het zeilen in te leren. Zoals een Polyvalk, Zwaardboot of Catamaran. Een zeilkamp bij Allemansend is heerlijk actief bezig zijn op het water. Super gezellig met een groep leeftijdgenoten genieten van wind en water.

Speciaal voor de kids van 8 t/m 12 jaar is er de Jeugdbootcursus met de Jabu. Dat is een speciaal ontworpen lesboot. Er wordt les gegeven vanaf een groot vlot en de instructeurs zijn in een motorboot altijd in de buurt om te helpen. Omdat Allemansend niet zo’n hele grote zeilschool is, leer je elkaar snel kennen en maak je veel vrienden. Heb je al zin?

Kijk voor meer informatie en leuke filmpjes op de website via de roze button.

Binnenkort een verjaardagsfeestje te vieren? Kijk dan eens bij de leukste Kinderfeestjes in Fryslân op deze website.

Zeilschool Allemansend

Mardyk 7-9
8581KG Elahuizen
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Simmer!

Naar de uitjes