JARIG | Alle leuke kinderfeestjes yn Fryslân
Kinderfeestjes

JARIG | Alle leuke kinderfeestjes yn Fryslân

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren? Wij hebben een mooi overzicht van de leukste kinderfeestjes yn Fryslân voor je gemaakt.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 82 resultaten
Pagina: 123
totaal 82 resultaten
Pagina: 123

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Fryslân?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Fryslân kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Fryslân met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!