icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Jachthaven SneekerhofTerug naar het overzicht

Jachthaven Sneekerhof aan het Sneekermeer is met recht 'in gouden plakje' voor ouders en kids!
Jachthaven Sneekerhof bevindt zich midden in een uniek natuurgebied in Friesland. Fijn voor de watersportliefhebber maar ook fietsers strijken hier graag even neer. Via het pontje vanuit Terherne is het ook makkelijk te bereiken.

Rond de jachthaven is er van alles te doen zoals wandelen, fietsen en vissen. Een een fijn restaurant met terras aan het water ontbreekt hier ook niet.

En de kids...die spelen heerlijk in de (met hek omheinde) speeltuin of op het speelveld met grote trampoline en speeltoestellen. Tijdens warme zomerdagen in de vakanties wordt er ook voor verkoeling gezorgd en spelen kinderen fijn in een (opblaas) zwembad. Houd hiervoor de website in de gaten en klik op de roze button.

Jachthaven Sneekerhof is alleen tijdens het watersportseizoen geopend. 

Op zoek naar de leukste kinderwinkel? Check hier onze favorieten van Fryslân.

Jachthaven Sneekerhof

Wjiteringswei 23
9011 WJ Jirnsum
Openingstijden Geopend tijdens het watersportseizoen. Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Simmer!

Naar de uitjes