• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

'T Pannekoekschip L'wardenTerug naar het overzicht

Pannenkoeken smullen, Capt'n Pancake en zijn crew heten je welkom op dit geweldige schip.
Pannenkoeken eten aan boord van een schip...Dat is pas spannend! Bij binnenkomst proef je écht nog de sfeer van vroeger en loopt het water je al in de mond van de geur van ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Zoals vanouds met spek, appel of rozijn, maar ook met kip, vlees, vis of geheel vegetarisch.Ook kun je kiezen voor de OER-pannekoek, een verantwoorde pannekoek met OERgranen en zonder toevoegingen. Lekker! Je kan kiezen uit 120! stuks. Niet allemaal tegelijk op eten natuurlijk.

Natúúrlijk is er veel aandacht voor de kids. Er is een speelhoek, er zijn kleurplaten én niet te vergeten overheerlijke verrassingspannenkoeken met b.v. een piratenhoed of prinsessenkroontje. Je kunt er terecht voor een heerlijke lunch of gezellig met z'n allen voor een overheerlijk pannenkoekdiner.

Capt'n Pancake en zijn crew bieden je een warm 'welkom aan boord' op dit pannenkoekenschip voor de lekkerste pannenkoeken van Friesland.

Klik op de roze button voor meer informatie.

Tip: Lekker met de kids spelen in de speeltuin? Bekijk ons handige overzicht met speeltuinen in de buurt.

'T Pannekoekschip

Willemskade 69
8911 AZ Leeuwarden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!