Actieve outdoor uitjes in Fryslân
Actieve buiten uitjes

Actieve outdoor uitjes in Fryslân

De leukste actieve gezinsuitjes in de buitenlucht vind je in Fryslân. Paintballen, midgetgolf, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen in Fryslân.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 70 resultaten
Pagina: 123
totaal 70 resultaten
Pagina: 123

Actief buiten uitje in Fryslân

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Fryslân? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Fryslân?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Fryslân.